AKTUELLT PÅ BERGVIK

NAMN PÅ ENTRÈER

Silver, koppar, guld och brons. Fyra metaller. Tre grundämnen och en legering. Dessutom är det Bergviks fyra entréer. Lätt att hitta och lätt att känna igen eftersom varje entré både pryds med och skimrar i sin speciella metalls färg.

BERGVIKSNYTT NOMINERAT

Bergviksnytt är ett av åtta kundmagasin som är nominerat till årets Publishingpris. Vinnaren offentliggörs onsdag 7 november på anrika Berns och Chinateatern i Stockholm under Publishinggalan 2018.


PLATS FÖR BARNMATNING

Sedan några år finns ett särskilt rum inrett för föräldrar som behöver amma eller mata sina barn när de besöker Bergvik. Under hösten kommer det att fräschas upp, göras mysigare för den som vill amma och roligare för syskon som helst vill leka under tiden.

LEK PÅ BERGVIK

Så ska det bli och under hösten kommer den nya lekytan på drygt 40 kvadratmeter att byggas klar.
–Vi vill sätta barnfamiljer i fokus och måna lite extra om de som kommer hit med leksugna barn, säger Olof Ljungberg centrumchef på Bergvik.


FARFAR ALGOTS GAMLA RECEPT

Hos Feskhandlarn på Bergviks kokas de färska havskräftorna med tradition.
–Vi kokar alltid våra havskräftor på plats efter farfar Algots gamla recept, berättar feskhandlarn själv Pontus Båth.


NORMAL FLYTTAR IN

Normala varor till onormala priser. Det är den danska butikskedjan Normals slogan. Under hösten flyttar de in med sitt utbud av mat, hudvård, djurmat och andra normala varor i JC:s gamla lokaler.

Vi reserverar oss för pris- och produktförändringar.
Publicerad: 25 September 2018