AKTUELLT PÅ BERGVIK

LUCIA PÅ BERGVIK

“Natten går tunga fjät, runt gård och stuva. Kring jord som sol’n förlät, skuggorna ruva.” Värmlands lucia besöker enligt tradition Bergvik med skönsång och gnistrande ljus. Se till att vara på plats den 13/12 klockan 15:30–16:15 för att inte missa den stämningsfulla inledningen på julfirandet.

VI GER DIG MASSOR AV INSPIRATION

Nu är det ännu lättare att bli inspirerad på Bästa Bergvik! Besök vårt Inspirationsgalleri på bergvik.se/inspiration. Hitta de senaste trenderna och få köptips från våra butiker. Vi finns på så väl Facebook som Instagram för inspiration.

NU TÄNDAS 340 000 JULELJUS

Kom och besök Bergvik helgen innan skyltsöndagen då vi traditionsenligt tänder julbelysningen på Bergvik! Vi lyser upp i vintermörkret och självklart spelar vi stämningsfull julmusik i högtalarna på parkeringen.

BÄSTA KLAPPEN TILL NÅGON DU TYCKER OM

Ge bort 100 000 möjligheter. Med presentkortet kan mottagaren fika, äta, klippa sig och unna sig det hen verkligen vill ha. Presentkortet köper du enkelt i vår automat på Bergvik köpcenter.

EXTRA ÖPPET

Black Friday är i antågande och vi har självklart extraöppet just för dig. Fredagen den 23 november har vi öppet mellan 9–21.

Vi reserverar oss för pris- och produktförändringar.
Publicerad: 16 November 2018