AKTUELLT PÅ BERGVIK

VI GER DIG INSPIRATION

Under 44 veckor under 2018 kommer att vi att fylla vår webbplats med köptips, inspiration och korta reportage i årets stora satsning på Bergvik – Inspirationsgalleriet. En sprakande plats där all samlad kunskap och erfarenhet på Bergvik ger dig en mängd tips och inspiration. Missa inte att kika in på www.bergvik.se/inspiration!

TRE FRÅGOR TILL

Olof Ljungberg, ny centrumchef på Bergvik.

Vem är Olof Ljungberg?
– Jag är en sporttokig 42-åring som bor på Råtorp tillsammans med min dotter och sambo. Jag har arbetat i servicebranschen i 25 år, senast som platschef i Branäs och näringslivschef i Torsby.

Vad ser du som dina viktigaste arbetsuppgifter på Bergvik?
– Se till att våra kunder får en fantastisk upplevelse här hos oss på Bergvik.

Hur ser din vision om Bergvik i framtiden ut?
– Se till att alla våra kunder får en fantastisk upplevelse här hos oss på Bergvik. Och att alla som jobbar och verkar här på Bergvik har det bra på alla sätt och vis.

5/3 Cheese doodle day
27/2 Internationella isbjörnsdagen

41 METER TVÄTTGATA

Med sina 41 meter är Tvättgatan på Bergvik en av Sveriges längsta. Tre minuter tar en tur genom gatan och du får garanterat en skinande ren bil.
– Tack vare den unika manuella avfettningen och förtvätten kan jag lova att varje bil som passerat verkligen blir riktigt ren, säger Stefan Särnehed på OK Värmland.

KVINNODAG ATT FIRA

Internationella kvinnodagen inträffar 8 mars varje år och uppmärksammar kvinnors situation över hela världen. På flera håll har den mist sin politiska innebörd och mer blivit en dag då män uppmärksammar eller uttrycker sin kärlek till kvinnan. I andra länder har dagen kvar sin politiska prägel då man fokuserar på kvinnors kamp för lika rättigheter och på den ojämställdhet som råder i samhället.

Vi reserverar oss för pris- och produktförändringar.
Publicerad: 2 March 2018