REPORTAGE

Vilket fantastiskt år det har varit för Bergvik. Om du får välja ut något guldkorn från året, vad skulle du vilja lyfta fram?
– 
Att vi blev framröstade av våra fantastiska besökare till Sveriges Bästa Köpcentrum! Detta pris fick vi tack vare alla grymma människor som jobbar här på Bergvik, butiker och entreprenörer. Stort tack!

Olof Ljungberg, Centrumchef Bergvik

2018 går mot sitt slut. Vad kan vi se fram emot resterande delen av året?
– Vi har en härlig tid framför oss, december är en underbar månad på alla sätt och vis. Många glada besökare, vi har en mysig och skön stämning här på Bergvik. Det öppnar en frisör nu i dagarna, Holberg & Nielsen. Vi har en ny spännande etablering på gång som jag hoppas blir klar inom kort.

Hur ser framtiden ut? Vad sker under 2019?
– H&M som öppnar en fullkonceptbutik på ca 3 000 kvm, kommer bli riktigt häftigt. Flera intressanta etableringar är på gång och vi tittar på ytligare lekytor. Som alltid händer det mycket på Bästa Bergvik.

Hur vill du summera året som har gått?
– Jag vill verkligen passa på att tacka alla (6,4 miljoner) fantastiska människor som besökt oss under året. Och alla som jobbar här på Bergvik, som gör ett fantastiskt jobb sju dagar i veckan året runt. Stort Tack ALLA!

Vi reserverar oss för pris- och produktförändringar.
Publicerad: 16 November 2018