Maltes livepodd

Under hösten kommer den folkkära skådespelaren och föreläsaren Malte Hallquist sända in sin uppskattade podcast Insikter från utsikter live från restaurangområdet på Bergvik köpcenter. I september hade vi ishockeylegendaren Ulf Sterner och motorsportprofilen Bror Danielsson som gäster. Lördag den 30 oktober kl 15.00 kan du njuta av nästa liveevent med Malte Hallquist. Den här gången gästas podcasten ”Insikter från utsikter” av skådespelerskan Ida Hallquist. Ett intressant och familjärt samtal utlovas. Direkt från restaurangområdet.

Missade du liveinspelningen med Ulf Sterner och Bror Danielsson? Lugn, du kan självklart lyssna på podden i efterhand. För att lyssna klicka här: Insikter från utsikter - en podd du mår bra av! 

Under hösten kommer ytterligare avsnitt med intressanta gäster att spelas in på Bergvik. Håll utkik i våra sociala medier för mer information och tider för livesändning    

Om podcasten: 

Med en inspirerande utsikt som hävstång för det goda samtalet, möter komikern och föreläsaren Malte Hallquist både kända och okända människor som har varit med om när livet bjuder på överraskningar. Idén med podden är att den ska lyfta dessa berättelser, lyfta de personer som berättar dem, och lyckas podden riktigt bra så lyfter den även dig som lyssnare.