Maltes livepodd

Dags för den tredje livesändningen av podcasten Insikter från utsikter där den folkkäre skådespelaren och föreläsaren Malte Hallquists samtalar med intressanta gäster.

Den här gången gästar skådespelaren Simon Larsson som är superaktuell som huvudrollsinnehavare i storfilmen Karl-Bertil Jonssons Julafton. Dessutom kommer Caroline Englund, utvecklingsredaktör på NWT media, och utsedd till årets journalist 2020.

Livesändningen börjar klockan 15:00 i restaurangområdet på Bergviks köpcenter. Varmt välkommen!

Tidigare gäster

Under hösten har Malte haft gäster som ishockeylegendaren Ulf Sterner och motorsportprofilen Bror Danielsson samt skådespelerskan Ida Hallquist. 

Har du missat våra liveinspelningar med Ulf Sterner och Bror Danielsson eller Ida Hallquist. Lugn, du kan självklart lyssna på podden i efterhand. För att lyssna klicka här: Insikter från utsikter - en podd du mår bra av! 

Bergviks samarbete med Malte Hallquist kommer att fortsätta och det innebär ytterligare avsnitt med intressanta gäster. Håll utkik i våra sociala medier för mer information och tider för livesändning.

Om podcasten: 

Med en inspirerande utsikt som hävstång för det goda samtalet, möter komikern och föreläsaren Malte Hallquist både kända och okända människor som har varit med om när livet bjuder på överraskningar. Idén med podden är att den ska lyfta dessa berättelser, lyfta de personer som berättar dem, och lyckas podden riktigt bra så lyfter den även dig som lyssnare.