Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

INREDNING | 16 March 2020

Äntligen vår!

Äntligen vår!
LÄS MER

Lyckan är total! Ljuset i mörkret har hittat hit och våren är kommen! Många känner lycka inför denna årstid som ger oss sug efter att handla både det ena och det andra. Låt veckans inspirationsgalleri inspirera till både garderoben och hemmet! Lyckan är total! Ljuset i mörkret har hittat hit och våren är kommen! Många känner lycka inför denna årstid som ger oss sug efter att handla både det ena och det andra. Låt veckans inspirationsgalleri inspirera till både garderoben och hemmet!


MODE | 9 March 2020

Ladda upp med stilsäkra vårskor

Ladda upp med stilsäkra vårskor
LÄS MER

Äntligen får man sparka av sig de fodrade dojorna och sätta på sig lite piffigare skor! 
Klackar, sneakers, lack eller läder, butikerna har laddat upp med något för alla. I veckans inspirationsgalleri får du frossa i stilsäkra vårskor.


HÄLSA & SKÖNHET | 2 March 2020

Väck kropp och knopp till liv

Väck kropp och knopp till liv
LÄS MER

När solen tittar fram vill vi också känna oss strålande från kropp till knopp! Att ge kropp, hud och hår en boost kan göra susen efter vintermörkret. Spana in denna veckas inspirationsgalleri för att få de bästa tipsen för att väcka kropp och knopp till liv.


MODE | 24 February 2020

Håll värmen inför våren

Håll värmen inför våren
LÄS MER

Våren står för dörren och det kan vara dags att uppdatera vårgarderoben! Det sägs att man ska frysa in vintern och svettas in våren för att inte dra på sig massa onödiga förkylningar. Spana in veckans galleri för stilsäkra vårkläder du kan hålla värmen i ett tag till utan att pinas.


TEKNIK | 17 February 2020

Teknikens under

Teknikens under
LÄS MER

Teknikens under, vi slutar inte att förvånas! Idag finns det teknik för nästan alla användningsområden och tillfällen. Matlagning, renovering och ljuskällor är några av de områden där tekniken spelar roll i veckans inspirationsgalleri.


FRITID | 10 February 2020

Klara, färdiga, sportlov!

Klara, färdiga, sportlov!
LÄS MER

Klara, färdiga, sportlov! Nu startar snart årets första skollov för många, vilket betyder oändligt med möjligheter. Friluftsliv och utomhuslek känns nog som en självklarhet för många just när det blir dags för sportlov. Nu hoppas vi på lite snö!