Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

MODE | 19 August 2019

Matcha solbrännan

Matcha solbrännan
LÄS MER

Sensommaren är på ingång men innan det är dags att packa ner sommarkläderna hinner vi matcha solbrännan till fina klänningar, skjortor och stickade tröjor. Kika in i veckans galleri och inspireras av ljusa, jordiga och klara färger!


FRITID | 12 August 2019

Slappa hemma i sommar

Slappa hemma i sommar
LÄS MER

Semestern är till för att avnjutas och det rejält, så hur gör man det bättre än att ligga hemma i hängmattan, läsa en bra bok och bara ta dagen som den kommer? Gör en lyxig hotellfrukost hemma och avnjut ute i trädgården, eller ta svalkande bad i poolen! Vi ger dig tipsen på hur du lyckas med din hemester!


HÄLSA & SKÖNHET | 5 August 2019

Hållbara skönhetstips

Hållbara skönhetstips
LÄS MER

Efter en hel sommar har både håret och huden utsatts för slitage i form av sol och bad så var noga med att skydda och återfukta det. Den här veckans inspirationsgalleri bjuder på massa hållbara skönhetstips!


MODE | 29 July 2019

Färg, färg, färg

Färg, färg, färg
LÄS MER

Årets trendigaste färg enligt Pantone är ”Levande korall” en perfekt balans mellan rosa och orange som beskrivs som levande, mjuk och lekfull! Om du har en grå dag, addera en färgklick för energi och liv till din outfit!


MAT | 22 July 2019

Sommarfräscha desserter

Sommarfräscha desserter
LÄS MER

Fräscha desserter med jordgubbar och andra goda bär hör sommaren till för många och det finns väl alltid ett bra tillfälle att lyxa till det! Titta in i veckans inspirationsgalleri för tips på recept och dukning till sommarens smarriga kalas!


FRITID | 1 July 2019

Ut & lek

Ut & lek
LÄS MER

Nu är tiden för nostalgiska spel som kubb och krocket här, bäst blir det i härligt sällskap! Så bjud hem vännerna eller samla familjen en varm sommarkväll för lek och spel. Favoritmusiken som spelas utomhus på hög volym ur en högtalare gör att man fylls med härlig energi.