Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

INREDNING | 3 juli 2018

Så gör du den vackraste buketten

Så gör du den vackraste buketten
LÄS MER

Förgyll vardagen med en vacker bukett med väldoftande sommarblommor! Välj dina favoritblommor och ta del av våra tips som hjälp på vägen.


MODE | 26 juni 2018

Everybody's gone surfin'

Everybody's gone surfin'
LÄS MER

Med den heta sanden under fötterna och den skinande solen på axlarna vill man ha sköna plagg och snygga accessoarer! Vi hjälper dig hitta din personliga beachlook!


INREDNING | 19 juni 2018

Sommarens picknickmat

Sommarens picknickmat
LÄS MER

Fyll en korg med plockmat och godsaker, ta med en filt och bjud med några goda vänner. Svårare än så är det inte att få till den perfekta picknicken i gröngräset.


HÄLSA & SKÖNHET | 12 juni 2018

Sommarens salongsfavoriter

Sommarens salongsfavoriter
LÄS MER

Sommar är tid för sol, bad och lata dagar. Härligt, avslappnande och gott om tid att ge ditt hår, din hud och dina naglar lite extra omsorg.


MODE | 5 juni 2018

Se dig för

Se dig för
LÄS MER

Våga sticka ut med de coolaste brillorna på stranden, uteserveringen eller bryggan. På Bergvik finns naturligtvis även vanliga glasögon med ett stort utbud på olika bågar. Vilka blir din sommarfavorit?


Klänningar för sommarens festligheter
LÄS MER

Med en riktigt härlig klänning är du alltid rätt klädd för fest i sommar. Välj bland olika längder, färger och mönster och hitta din nya favorit!