Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

FRITID | 1 July 2019

Ut & lek

Ut & lek
LÄS MER

Nu är tiden för nostalgiska spel som kubb och krocket här, bäst blir det i härligt sällskap! Så bjud hem vännerna eller samla familjen en varm sommarkväll för lek och spel. Favoritmusiken som spelas utomhus på hög volym ur en högtalare gör att man fylls med härlig energi.


MODE | 24 June 2019

Briljera på beachen

Briljera på beachen
LÄS MER

Stick ut från mängden och briljera på beachen. Skapa en fulländad sommargarderob med säsongens favoriter. Vi har snygga bad- och strandkläder, skor och sandaler som passar för både stan och stranden. I veckans inspirationsgalleri hittar du allt du behöver för härligt soliga dagar i sommar!


Smultronstrå och picknickmat
LÄS MER

Vad vore väl en sommar utan en och annan utflykt? Ute i naturen smakar allt lite bättre, så fyll korgen med dina favoriter och ta med någon du tycker om för en fulländad dag. Titta in i veckans inspirationsgalleri för att bli inspirerad av detaljerna som förgyller din picknick.


FRITID | 10 June 2019

Förtrollande trädgård

Förtrollande trädgård
LÄS MER

Använd trädgården som ditt extra vardagsrum i grönska. Låt dig inspireras av veckans inspirationsgalleri för att skapa den förtrollande trädgården du bara vågat drömma om!


MODE | 3 June 2019

Festfin i försommaren

Festfin i försommaren
LÄS MER

Hitta din nya sommarstil här med plaggen och accessoarerna du vill använda hela sommaren. Säsongens klänningar, shorts och skjortor hittar du hos oss, och vi hjälper dig med hur du ska styla dig både till heta dagar och svala sommarkvällar.


HÄLSA & SKÖNHET | 27 May 2019

Fina franska fötter

Fina franska fötter
LÄS MER

Ett riktigt härligt sätt att skämma bort sig själv är med en fotpedikyr, men du behöver inte gå till en salong för att få vardagslyx. Vi har tipsen på hur du fixar fina franska fötter hemma!