Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

INREDNING | 16 September 2019

Skördefest

Skördefest
LÄS MER

Förr var skördefesterna de tidpunkterna då förråden var som mest välfyllda med mat i bondesamhällena och chansen till vilda fester var stor. Idag är det en tradition vi delvis håller vid liv även om utformningen ändrats en aning.


| 9 September 2019

Behåll din sommarglow

Behåll din sommarglow
LÄS MER

Nu har vi fått njuta av sol och värme och många av oss har blivit lite solkyssta under semestern. Tänk om man kunde få behålla sin sommarglow året om. Det är faktiskt inte omöjligt! Denna veckas inspirationsgalleri bjuder på tips och trix på hur!


MODE | 2 September 2019

Back to school

Back to school
LÄS MER

Nu kickar skolan igång för många, för vissa är det allra första dagen och oavsett kan man behöva ladda upp med allt som hör skolan till, så spana in veckans inspirationsgalleri för tips till skolstarten!


MAT | 26 August 2019

Sensommarens kräftfest

Sensommarens kräftfest
LÄS MER

Äntligen är det dags för kräftskivorna, en av sommarens trevligaste kalastillfällen. Veckans inspirationsgalleri bjuder på idéer kring dukning, dekoration och festklädsel som sträcker sig utanför den traditionella kräftskivan.


MODE | 19 August 2019

Matcha solbrännan

Matcha solbrännan
LÄS MER

Sensommaren är på ingång men innan det är dags att packa ner sommarkläderna hinner vi matcha solbrännan till fina klänningar, skjortor och stickade tröjor. Kika in i veckans galleri och inspireras av ljusa, jordiga och klara färger!


FRITID | 12 August 2019

Slappa hemma i sommar

Slappa hemma i sommar
LÄS MER

Semestern är till för att avnjutas och det rejält, så hur gör man det bättre än att ligga hemma i hängmattan, läsa en bra bok och bara ta dagen som den kommer? Gör en lyxig hotellfrukost hemma och avnjut ute i trädgården, eller ta svalkande bad i poolen! Vi ger dig tipsen på hur du lyckas med din hemester!