Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

FRITID | 14 October 2019

Höstrusk & yrväder

Höstrusk & yrväder
LÄS MER

Att tillbringa tid utomhus under höstens rusk och yrväder är inte något för alla. Så varför inte mysa till det inomhus istället? Veckans inspirationsgalleri inspirerar till lugna mysiga möjligheter inomhus när regnet öser ner på andra sidan fönstret.


MODE | 7 October 2019

Smycka dig

Smycka dig
LÄS MER

Att vädret blir gråare och tristare är bara en ännu bättre anledning till att smycka sig med fina accessoarer. Piffa upp vardagen och matcha de mörkare kläderna med lite fina färger.


MAT | 30 September 2019

Skogens guld

Skogens guld
LÄS MER

Alla vill vi hitta de där gömda smultronställena som är fyllda av skogens guld och smarriga bär. Det är inte alltid det lättaste men det kan verkligen vara värt mödan av letande och plockande!


FRITID | 23 September 2019

7 minuters träning

7 minuters träning
LÄS MER

Sommaren 2019 har lidit mot sitt slut och vi börjar alla komma in i vardagsrutinerna igen. För att känna sig pigg och alert under de mörkare årstiderna är det viktigt att inte glömma bort att röra på sig. Många ställer sig kanske frågan: “hur ska jag hinna”, vi har svaret - 7 minuters träning om dagen!


INREDNING | 16 September 2019

Skördefest

Skördefest
LÄS MER

Förr var skördefesterna de tidpunkterna då förråden var som mest välfyllda med mat i bondesamhällena och chansen till vilda fester var stor. Idag är det en tradition vi delvis håller vid liv även om utformningen ändrats en aning.


| 9 September 2019

Behåll din sommarglow

Behåll din sommarglow
LÄS MER

Nu har vi fått njuta av sol och värme och många av oss har blivit lite solkyssta under semestern. Tänk om man kunde få behålla sin sommarglow året om. Det är faktiskt inte omöjligt! Denna veckas inspirationsgalleri bjuder på tips och trix på hur!