Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

TEKNIK | 17 February 2020

Teknikens under

Teknikens under
LÄS MER

Teknikens under, vi slutar inte att förvånas! Idag finns det teknik för nästan alla användningsområden och tillfällen. Matlagning, renovering och ljuskällor är några av de områden där tekniken spelar roll i veckans inspirationsgalleri.


FRITID | 10 February 2020

Klara, färdiga, sportlov!

Klara, färdiga, sportlov!
LÄS MER

Klara, färdiga, sportlov! Nu startar snart årets första skollov för många, vilket betyder oändligt med möjligheter. Friluftsliv och utomhuslek känns nog som en självklarhet för många just när det blir dags för sportlov. Nu hoppas vi på lite snö!


INREDNING | 3 February 2020

Oh my darling Valentine

Oh my darling Valentine
LÄS MER

Kärleksdagen står snart för dörren och den 14 februari går att fira på många olika sätt med alla de människor man håller kära. Aktiviteter, middagar, hemmamys och gåvor är bara några exempel på vad dagen och kvällen kan innehålla.


MODE | 27 January 2020

En snygg start på året

En snygg start på året
LÄS MER

Nytt år och nya möjligheter att fylla på garderoben och uppdatera sin personliga stil. Många av oss känner nog suget efter att komplettera sina befintliga plagg och accessoarer med lite nyheter. Spana i säsongens första modetrender när det kommer till kläder, smycken och lite läsning för att boosta det nya året.


INREDNING | 9 December 2019

Inspirera, inkludera & briljera

Inspirera, inkludera & briljera
LÄS MER

Nu är det inte långt kvar till årets sista högtider vilket också betyder att året börjar närma sig sitt slut. Se till att briljera under årets sista veckor med en riktigt vass outfit samtidigt som du bjuder på något riktigt gott. Ta en titt på inspirationsgalleriet denna vecka som inspirerar till detta och mycket mer!


MAT | 2 December 2019

Jul, juligare, juligast

Jul, juligare, juligast
LÄS MER

Jul, juligare, juligast, ja det är precis vad veckans inspirationsgalleri handlar om. För en riktigt härlig julkänsla så gäller det att ladda upp med olika sorters juliga saker, både för dig själv, andra och hemmet. Varför inte ett par sköna tofflor eller ett mumsigt recept. Låt er inspireras av veckans galleri!