Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

INREDNING | 9 December 2019

Inspirera, inkludera & briljera

Inspirera, inkludera & briljera
LÄS MER

Nu är det inte långt kvar till årets sista högtider vilket också betyder att året börjar närma sig sitt slut. Se till att briljera under årets sista veckor med en riktigt vass outfit samtidigt som du bjuder på något riktigt gott. Ta en titt på inspirationsgalleriet denna vecka som inspirerar till detta och mycket mer!


MAT | 2 December 2019

Jul, juligare, juligast

Jul, juligare, juligast
LÄS MER

Jul, juligare, juligast, ja det är precis vad veckans inspirationsgalleri handlar om. För en riktigt härlig julkänsla så gäller det att ladda upp med olika sorters juliga saker, både för dig själv, andra och hemmet. Varför inte ett par sköna tofflor eller ett mumsigt recept. Låt er inspireras av veckans galleri!


MODE | 25 November 2019

20 julklappstips till släkten

20 julklappstips till släkten
LÄS MER

Nu är verkligen första advent nära, på söndag tänder vi första ljuset och börjar räkna ner mot Julafton. Se till att inte skjuta upp julklappsinhandlingen allt för länge, för vips så är den 24 december kommen. Kolla igenom denna veckas inspirationsgalleri som ger dig julklappstips till hela släkten.


| 18 November 2019

Varde ljus i advent

Varde ljus i advent
LÄS MER

Klockan har ställts tillbaka, det blir mörkare och mörkare utomhus och första advent närmar sig med stormsteg. Tiden då man myser till det lite extra inomhus står för dörren. Varför inte lysa upp mörkret med några tända ljus, värma på lite glögg eller känna doften av nybakade kakor?


FRITID | 11 November 2019

Vintersport för hela familjen

Vintersport för hela familjen
LÄS MER

Kallare tider är på ingång, termometern har redan stått på minus och vi har till och med fått sett lite snö. När vintern väl har installerat sig så är det ett ypperligt tillfälle att ta sig ut i den friska luften och röra på sig. Inspireras av vintersport för hela familjen i veckans inspirationsgalleri.


MODE | 4 November 2019

Heta jackor & värmande vantar

Heta jackor & värmande vantar
LÄS MER

Kläder efter väder brukar man säga, vilket är ett uttryck som passar in väldigt bra under hösten. Nu när det går mot kyligare tider så kan vädret svänga lite hur som helst. Då gäller det att vara förberedd! Denna veckan vill vi inspirera till kläder som hjälper dig igenom höstens kyla.