Vilka är trenderna i Bergviks butiker just nu? Varje vecka ger våra butikschefer dig stilsäkra tips och visar de senaste produkterna. Låt dig inspireras och välkommen till ett skönare Bergvik!

MODE | 18 maj 2018

Ikoniska jeans

Ikoniska jeans
LÄS MER

Kommer du ihåg känslan när du första gången hittade dina favoritjeans? Visst är den svårslagen? Till vardag, fest eller på jobbet, ett schysst jeansplagg sviker dig aldrig!


HÄLSA & SKÖNHET | 15 maj 2018

4 skönhetstips

4 skönhetstips
LÄS MER

Skönhet kommer som bekant inifrån men ibland behöver vi alla lite hjälp på traven för att få fram det bästa av oss själva. Här kommer försommarens bästa tips från Bergvik.


HÄLSA & SKÖNHET | 8 maj 2018

Teknik som gör dig vacker

Teknik som gör dig vacker
LÄS MER

Torka, locka, platta, trimma eller klippa. Mycket av vår dagliga skönhetsvård kräver tekniska prylar för att på ett smidigt sätt få det bästa resultatet.


HÄLSA & SKÖNHET | 24 april 2018

Så får du drömhåret

Så får du drömhåret
LÄS MER

Alla drömmer vi väl om det där perfekta håret? Tjockt, glansigt och en frisyr som håller sig fräsch hela dagen. Vi har produkterna och tipsen som hjälper dig få ditt drömhår.


MODE | 17 april 2018

Mixa basgarderoben med färg

Mixa basgarderoben med färg
LÄS MER

Sätt färg på våren och våga visa din personlighet när du väljer dagens outfit. Välj en färg som signalerar vem du är eller vad du vill. För färg påverkar dig och andra – det är vetenskapligt bevisat.


INREDNING | 10 april 2018

Förnya ditt kök med 5 enkla knep

Förnya ditt kök med 5 enkla knep
LÄS MER

Trött på ditt kök? Funderar du på att riva ut allt och börja om från grunden? Lugn. Med små knep och förändringar kan du få ditt gamla kök att kännas som nytt.