FRITID | 14 October 2019

Höstrusk & yrväder

Höstrusk & yrväder
LÄS MER

Att tillbringa tid utomhus under höstens rusk och yrväder är inte något för alla. Så varför inte mysa till det inomhus istället? Veckans inspirationsgalleri inspirerar till lugna mysiga möjligheter inomhus när regnet öser ner på andra sidan fönstret.


FRITID | 23 September 2019

7 minuters träning

7 minuters träning
LÄS MER

Sommaren 2019 har lidit mot sitt slut och vi börjar alla komma in i vardagsrutinerna igen. För att känna sig pigg och alert under de mörkare årstiderna är det viktigt att inte glömma bort att röra på sig. Många ställer sig kanske frågan: “hur ska jag hinna”, vi har svaret - 7 minuters träning om dagen!


FRITID | 12 August 2019

Slappa hemma i sommar

Slappa hemma i sommar
LÄS MER

Semestern är till för att avnjutas och det rejält, så hur gör man det bättre än att ligga hemma i hängmattan, läsa en bra bok och bara ta dagen som den kommer? Gör en lyxig hotellfrukost hemma och avnjut ute i trädgården, eller ta svalkande bad i poolen! Vi ger dig tipsen på hur du lyckas med din hemester!


FRITID | 1 July 2019

Ut & lek

Ut & lek
LÄS MER

Nu är tiden för nostalgiska spel som kubb och krocket här, bäst blir det i härligt sällskap! Så bjud hem vännerna eller samla familjen en varm sommarkväll för lek och spel. Favoritmusiken som spelas utomhus på hög volym ur en högtalare gör att man fylls med härlig energi.


FRITID | 10 June 2019

Förtrollande trädgård

Förtrollande trädgård
LÄS MER

Använd trädgården som ditt extra vardagsrum i grönska. Låt dig inspireras av veckans inspirationsgalleri för att skapa den förtrollande trädgården du bara vågat drömma om!


FRITID | 9 April 2019

Spring för livet

Spring för livet
LÄS MER

Spritter det i kroppen? Längtar du efter att komma i form inför sommaren? Att springa är en motionstyp som är enkel att utföra. Briljera i löpspåret med nya kläder och produkter.