FRITID | 17 April 2020

Utomhusträning för alla smaker

Utomhusträning för alla smaker
LÄS MER

Är du en erfaren löpare eller vill du börja lite smått? Då kan vi erbjuda dig produkter som kommer göra din utomhusträning mycket roligare. Med hjälp av klockor, pulsmätare och ett par riktigt bra träningsskor blir din promenad eller löptur ute en aktivitet att se fram emot. Låt denna vår bli en början till en ny favoritsyssla.


FRITID | 10 February 2020

Klara, färdiga, sportlov!

Klara, färdiga, sportlov!
LÄS MER

Klara, färdiga, sportlov! Nu startar snart årets första skollov för många, vilket betyder oändligt med möjligheter. Friluftsliv och utomhuslek känns nog som en självklarhet för många just när det blir dags för sportlov. Nu hoppas vi på lite snö!


FRITID | 11 November 2019

Vintersport för hela familjen

Vintersport för hela familjen
LÄS MER

Kallare tider är på ingång, termometern har redan stått på minus och vi har till och med fått sett lite snö. När vintern väl har installerat sig så är det ett ypperligt tillfälle att ta sig ut i den friska luften och röra på sig. Inspireras av vintersport för hela familjen i veckans inspirationsgalleri.


FRITID | 14 October 2019

Höstrusk & yrväder

Höstrusk & yrväder
LÄS MER

Att tillbringa tid utomhus under höstens rusk och yrväder är inte något för alla. Så varför inte mysa till det inomhus istället? Veckans inspirationsgalleri inspirerar till lugna mysiga möjligheter inomhus när regnet öser ner på andra sidan fönstret.


FRITID | 23 September 2019

7 minuters träning

7 minuters träning
LÄS MER

Sommaren 2019 har lidit mot sitt slut och vi börjar alla komma in i vardagsrutinerna igen. För att känna sig pigg och alert under de mörkare årstiderna är det viktigt att inte glömma bort att röra på sig. Många ställer sig kanske frågan: “hur ska jag hinna”, vi har svaret - 7 minuters träning om dagen!


FRITID | 12 August 2019

Slappa hemma i sommar

Slappa hemma i sommar
LÄS MER

Semestern är till för att avnjutas och det rejält, så hur gör man det bättre än att ligga hemma i hängmattan, läsa en bra bok och bara ta dagen som den kommer? Gör en lyxig hotellfrukost hemma och avnjut ute i trädgården, eller ta svalkande bad i poolen! Vi ger dig tipsen på hur du lyckas med din hemester!