Kundklubb

En intervju med Malte Hallquist, inför livepod 26/3

På lördag 26/3 kl 15:00 är det dags för livepod med Malte igen, på plats hos oss på Bergvik. Vi passade på att göra intervju med den populära poddaren.  

Hej Malte! Hur skulle du beskriva din podcast Insikter från Utsikter?
Svar: Min podd är en intervjupodd. Gästen som kommer står i centrum och jag är den nyfikne. Blir ofta väldigt nära och personliga samtal.

Du har livepoddat hos oss på Bergvik flera gånger. Hur skulle du beskriva skillnaden mellan livepod och pod i en studio?
Svar: Det blir inte lika intimt i en folkmassa där många rör sig och småpratar. Men båda sätten är väldigt roliga. På Bergvik blir det mer publikt och det gillar jag.

 

 

Vad är roligast med att podda?
Svar: Att få total koncentration på en människa jag är nyfiken på. Ofta är gästen väldigt med på att vara öppen och ärlig. Det känns lyxigt.

För den som vill lyssna på alla podavsnitt, både gamla och nya, vart lyssnar man?
Svar: Podden finns där poddar finns. Till exempel Spotify, Poddtoppen, Acast, Podcaster.

Toppen! Välkomna till oss på Bergvik för att lyssna på Maltes livepod på lördag 26/3 kl 15:00. Gäst är trubaduren Frippe Myrer. Det blir livemusik och gott snack. Missa inte!

Dela inlägget:
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Truls

Har du feedback, frågor eller tips till Truls kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Truls att bli en ännu bättre kompis!