Lär känna Ella

Vi håller på att samla ihop några spännande fakta om Ella, så håll ögonen öppna för att lära dig mer om den färgstarka personligheten bakom vårens makeup-trender.

Ella

Skönhet
Kontrast eller ton-i-ton, Ella vet hur man spelar med vårens färgpalett för att skapa spännande makeup-looks som får dig att lysa upp. Hennes expertis sträcker sig från subtila nyanser till djärva uttalanden, allt med en precision som endast en sann konstnär besitter.

Lär känna Ella

Vi håller på att samla ihop några spännande fakta om Ella, så håll ögonen öppna för att lära dig mer om den färgstarka personligheten bakom vårens makeup-trender.

Med Ella vid din sida är din skönhetsresa mer än bara en makeup-session – det är en utforskning av färger, nyanser och uttryck. Snart kommer du kunna dyka in i en exklusiv intervju och spännande fakta om Ella här på sidan. Håll utkik för en inblick i en värld av skönhet, kreativitet och oändliga möjligheter för ditt utseende.

Ella tipsar

Säg hej till två inspiratörer i vårt Smakråd!

Inredning
Här presenterar vi ytterligare två inspiratörer i vårt Smakråd Säg hej till skönhetsproffset Linda och inredningsälskaren Mariell. Håll utkik efter inredning och skönhetsinspiration från dessa stjärnor!

Lär känna de andra i Smakrådet

David

Mat
Prata gärna mat med mig. Vi ses på Bergvik!

Cilla

Mode
Prata gärna mode med mig. Vi ses på Bergvik!

Anneli

Inredning
Prata gärna inredning med mig. Vi ses på Bergvik!

Emil

Hälsa
Prata gärna sport och hälsa med mig. Vi ses på Bergvik!

Robin

Mode
Prata gärna mode och jeans mig. Vi ses på Bergvik!

Tävla och vinn presentkort värt 500 kr

I vår tipsar Smakrådet om modet att våga testa sig fram bland färger, stilar och accessoarer.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

*” anger obligatoriska fält

Har du frågor & tips till Truls

Har du feedback, frågor eller tips till Truls kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Truls att bli en ännu bättre kompis!