Kort fakta om Mariell

Mariell

Expertområde: Inredning

Kort fakta om Mariell

Hej Mariell! Vilken är höstens inredningspryl?

– Hej! Inget förändrar ett hem så mycket som belysning kan göra. Lampan är en viktig detalj i din inredning för att skapa stämning i ett rum, samtidigt som den behövs för funktionaliteten. Framför allt handlar det om att placera lamporna rätt för den där magiska effekten. Välj gärna pampiga lampor som är iögonfallande och har en unik design eller färg. Använd naturliga material, metalldetaljer, färgglada eller mörka svarta lampor och gör den till en statementlampa. Magin i ett rum skapas om du vågar mer, mixa färger, former och material och utgår från vilken känsla du vill skapa. Det är viktigt att sätta sin personliga prägel med saker som speglar vem du är så känns ditt hem levande. Tänk även hållbarhet, inte bara för planeten utan också för att skapa långsiktig design och köp bara sådant du älskar, då kommer du fylla ditt rum med kärlek och glädje.

Bra tips!  Vilket är ditt härligaste kundminne?

– Jag har fått uppleva många fina och genuina möten, men de som känns lite extra fina är när de blir personliga. När man får ta del av personen bakom och deras liv.

Fint! Vad är det bästa med Bergvik?

– Mötet med alla unika människor som jag får möjligheten att hjälpa och inspirera till bra och medvetna val. Det jag verkligen ser fram emot är när Coop Records öppnar den 28 september, det är verkligen något för alla som älskar musik och vinylskivor.

Mariell tipsar

Lär känna de andra i Smakrådet

Victoria

Expertområde: Mode
Prata gärna mode med mig. Vi ses på Bergvik!

Anna

Expertområde: Prylar
Prata gärna prylar med mig. Vi ses på Bergvik!

Emil

Expertområde: Hälsa
Prata gärna sport och hälsa med mig. Vi ses på Bergvik!

Robin

Expertområde: Mode
Prata gärna mode och jeans mig. Vi ses på Bergvik!

Linda

Expertområde: Mode
Prata gärna mode och skönhet med mig. Vi ses på Bergvik!

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback