Tävla

Tävla och vinn presentkort värt 500 kr

I vår tipsar Smakrådet om modet att våga testa sig fram bland färger, stilar och accessoarer. I Ellas senaste tips berättar hon om hur man skapar en spännande make up-look med vårens färger. Vad är hennes bästa tips? Och vilket är ditt?

Svara rätt och du har chansen att vinna ett presentkort på Bergvik värt 500 kronor! Och få massa bra tips samtidigt!

Tävlingsperioden pågår mellan 8-29 april 2024. Vinnaren kontaktas av Bergvik och kan komma att publiceras med namn på våra egna sociala medier.

Tävling

*” anger obligatoriska fält

Hur får man ögonen att tala i vår, enligt Ella?
Vad är ditt bästa tips för att stråla i vår? Dela med dig! Rätt svar ovan tillsammans med bäst tips vinner presentkortet!
Vinnaren utses av Smakrådet och ”bäst tips” baseras på kreativitet och originalitet.

Smakrådet tipsar

Ni har väl inte missat Smakrådet på Bergvik?

Fritid
Ni har väl inte missat Smakrådet på Bergvik? Nej vi tänkte väl det Nu är det dags att presentera våra inspiratörer. Säg hej till jeansälskaren Robin och träningsentusiasten Emil! Bland annat får vi svar på frågan: Hur länge kan man ha ett par skor? Hehe.

Säg hej till två inspiratörer i vårt Smakråd!

Inredning
Här presenterar vi ytterligare två inspiratörer i vårt Smakråd Säg hej till skönhetsproffset Linda och inredningsälskaren Mariell. Håll utkik efter inredning och skönhetsinspiration från dessa stjärnor!

Ta ut svängarna – våga satsa på färg

Mode
Ta ut svängarna och våga satsa på färg den här säsongen! Smakrådets modeinspiratör Victoria påminner också om att komplettera med härliga accessoarer. Du träffar självklart Victoria och hela Smakrådet hos oss på Bergvik
Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Har du frågor & tips till Truls

Har du feedback, frågor eller tips till Truls kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Truls att bli en ännu bättre kompis!