Lär känna Bergvikstrollet

Häj kompis!

Jag älskar att träffa nya kompisar och precis som i skogen, där jag bodde förut, finns det många roliga filurer här på Bergvik! Visst är det kul att busa, skutta och dansa!? Det ska bli så spännande att bo här.

Du kanske tycker det låter konstigt att ett troll flyttar in bland massa människor. Men jag blev så nyfiken när min kusin Trolle som var på Bergvik tidigare berättade om hur det var. Hoppas vi kommer ses för roliga upptåg, dans, lek och utflykter! 

I skogen åt jag mycket svamp, bär, maskar, sniglar och nötter. Nyttiga grejer alltså! Här har jag redan fått höra talas om en massa smaskiga frukter som jag aldrig sett i skogen. Kiwi har blivit en favorit, alldeles luden och supergod.

Fast det här med lördagsgodis låter spännande, det måste ni berätta om! Och godisregn, kan det verkligen regna godis? Det låter knasigt! Hoppas jag får se det någon gång… Kommer det från regnbågar?

Åh, ni har så mycket att lära mig! Hoppas vi ses på Bergvik!

Häj då kompisar!

Tävla med Bergvik

Vårt nya Bergvikstroll behöver ett namn. Hjälp oss och vinn ett presentkort på 1 000 kronor och en härlig goodie bag!

Namnet ska passa ett busigt troll och vi behöver ditt bidrag senast den 20 november. Du kan lämna ditt förslag direkt i vår foodcourt eller genom att kommentera tävlingsinläggen på vår Instagram och Facebook.

 

Tävlingsinformation

Samtidigt som du lämnar in ditt förslag godkänner du att vi får publicera ditt namn och bild i våra sociala medier. Juryn som utser det vinnande namnförslaget består av representanter från Bergviks köpcenter.

Vinnaren meddelas innan årsskiftet på angivet telefonnummer/mailadress eller direkt via Facebook eller Instagram. Beslutet kan inte överklagas och priserna kan inte bytas in.

Populära sökningar