Lär känna David

Vi håller på att samla ihop några spännande fakta om David, så håll ögonen öppna för att upptäcka mer om den kulinariska mästaren som tagit plats i Bergviks smakråd.

David

Mat
En upplevelse för dina smaklökar är Davids signatur. Med sin passion för matens konst och en känsla för de senaste kulinariska trenderna, guidar han besökare genom en värld av smaker, dofter och texturer som inspirerar till att utforska nya gastronomiska horisonter.

Lär känna David

Vi håller på att samla ihop några spännande fakta om David, så håll ögonen öppna för att upptäcka mer om den kulinariska mästaren som tagit plats i Bergviks smakråd.

Med David som din guide blir din nästa matupplevelse mer än bara en måltid – det blir en resa genom smakens rika landskap där varje rätt bär med sig potentialen till glädje och smakrik njutning. Snart kommer du kunna fördjupa dig i en exklusiv intervju och spännande fakta om David här på sidan. Håll utkik för en inblick i en värld av kulinariskt kunnande, kreativitet och oförglömliga gastronomiska upplevelser.

David tipsar

No data was found

Lär känna de andra i Smakrådet

Cilla

Mode
Prata gärna mode med mig. Vi ses på Bergvik!

Anneli

Inredning
Prata gärna inredning med mig. Vi ses på Bergvik!

Ella

Skönhet
Prata gärna skönhet med mig. Vi ses på Bergvik!

Emil

Hälsa
Prata gärna sport och hälsa med mig. Vi ses på Bergvik!

Robin

Mode
Prata gärna mode och jeans mig. Vi ses på Bergvik!

Tävla och vinn presentkort värt 500 kr

I vår tipsar Smakrådet om modet att våga testa sig fram bland färger, stilar och accessoarer.

Skicka in dina önskemål och idéer

Ge oss din feedback om vad du tycker om Smakrådet. Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt enkla formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Populära sökningar

Butiker

Mat & dryck

Hälsa & service

Feedback

Skicka in önskemål och idéer

Är det något som saknas? Vilka aktiviteter och evenemang skulle du vilja ha? Fyll i vårt formulär och hjälp oss skapa en ännu bättre shoppingupplevelse.

Feedback

*” anger obligatoriska fält

Har du frågor & tips till Truls

Har du feedback, frågor eller tips till Truls kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper Truls att bli en ännu bättre kompis!